foto

Marie Robertson

  • nar. 14.4.1977 (42 let)
    Sunne, Värmlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Fjällbackamorden: Vänner för livet (TV film)
2012 Kokpit
2011 Kolik je na světě brusinek?
Svensson Svensson ...i nöd & lust
Za hranicemi
2008 Ženská za volantem
2006 Heartbreak Hotel
1999 Trettondagsafton (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Rodinná záležitost (S05E02)
2013 Čarokolo (TV seriál)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Solsidan (TV seriál)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
Mickan oroar sig för att Fredde ska bli fet (S02E07)
Skrikande fågel ställer till det (S02E04)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace