foto

Ace Bhatti

  • nar. 13.9.1969 (50 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Break Clause
2018 Bohemian Rhapsody
High Strung, Free Dance
2013 The Last Witch (TV film)
2010 Báječný život po životě
2008 Kiss of Death (TV film)
2007 Frankenstein (TV film)
2005 Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
2004 The Deputy (TV film)
2003 The Second Coming (TV film)
2002 Blafuj jako Beckham
2001 NCS: Manhunt (TV film)
Svatba za všechny peníze (TV film)
1999 Kleopatra (TV film)
Last Christmas (TV film)
1997 The Sixth Happiness
1995 Brothers in Trouble

TV seriály

2020 Alex Rider (TV seriál)
2019 The Feed (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Ta hrubá kouzla (S01E04)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Love, Lies and Records (TV seriál)
Still Star-Crossed (TV seriál)
The Course of True Love Never Did Run Smooth (E02)
Three Girls (TV seriál)
Versailles (TV seriál)
Jak plyne čas (S02E06)
2016 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Shetland (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Inspektor Banks (TV seriál)
Proti proudu - 2. část (S05E06)
Proti proudu - 1. část (S05E05)
Shořet v každé kapce krve - 2. část (S05E02)
další epizody (4)
2015 Black Work (TV seriál)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Mr Hyde (E02)
The Harbinger (E01)
Otec Brown (TV seriál)
Doupě zhýralců (S03E08)
2014 From There to Here (TV seriál)
In the Club (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Otevřené rány 2 (S08E02)
Otevřené rány 1 (S08E01)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Silk (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Curse of Clyde Langer: Part 2 (S05E04)
The Curse of Clyde Langer: Part 1 (S05E03)
Sky: Part 2 (S05E02)
další epizody (4)
2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 2. část (S04E12)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 1. část (S04E11)
Prázdná planeta - 2. část (S04E08)
další epizody (6)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Pomsta Mony Lisy - 1. část (S03E09)
Svatba Sarah Jane Smithové - 2. část (S03E06)
Svatba Sarah Jane Smithové - 1. část (S03E05)
další epizody (5)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
2008 The Fixer (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Nepřítel Bejnů - 2. část (S02E12)
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
další epizody (9)
Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
2006 Goldplated (TV seriál)
New Street Law (TV seriál)
2005 Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Coming Up (TV seriál)
Grease Monkeys (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Urban Gothic (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Finney (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky