foto

Lukáš Kantor

  • nar. 25.12.1980 (36 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lukáš Kantor se narodil 25.12.1980 v Brně. Již od dětství inklinoval jak k televiznímu herectví, tak k hraní na divadelních prknech. Převážně malými rolemi se účastnil na filmech jako např. SEDMERO KRKAVCŮ, ČERNÍ BARONI, TMAVOMODRÝ SVĚT a další. Několikrát se také objevil v úspěšném seriálu ČETICKÉ HUMORESKY.

Mnohem bohatší jsou jeho divadelní zkušenosti; objevil se například ve slavném muzikálu Vlasy z roku 2004, kde si střihnul roli Clarka. Mezi další zajímavé divadelní projekty, na kterých se Kantor podílel, je například muzikál Jesus Christ superstar. Jelikož se na scéně objevil v mnoha muzikálech, není proto překvapením, že se dokázal prosadit i v hudební branži. Nejvíce na sebe upozornil v soutěži X-factor, ve které spolu s kolegy z brněnského divadla utvořili hudební formaci ALL-X a obsadili celkové třetí místo. Mezi jeho záliby patří například dabing, hra na klavír a mimo jiné i tanec.

Jan "Kašák" Kašpar

Herecká filmografie

Filmy

2003 Past (TV film)
2002 Hartova válka
2001 Podzimní návrat
Tmavomodrý svět
Tuláci (TV film)
1993 Sedmero krkavců (TV film)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Táta (S02E07)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Černá ruka (S01E12)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Matka chce vystěhovat syna (S01E16) (epizoda)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace