foto

Cicely Tyson

  • nar. 19.12.1924 (95 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zkáza paní Grace
2017 Poslední mise
2016 Showing Roots
2014 The Trip to Bountiful (TV film)
2013 Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie
2012 Vražedná hra
2011 Černobílý svět
2010 Why Did I Get Married Too?
2009 Relative Stranger (TV film)
2006 Divná sešlost
Fat Rose and Squeaky
Klub splněných přání
2005 Co způsobil Winn-Dixie
Deník šílené manželky
2002 Rosa Parks Story, The (TV film)
2001 Jewel (TV film)
1999 Hodiny před popravou (TV film)
Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)
Vždy proti přesile (TV film)
1997 Bridge of Time (TV film)
Gangster
Ms. Scrooge (TV film)
Požehnaná jistota (TV film)
Riot (TV film)
1996 The Road to Galveston (TV film)
1994 Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
1993 Dům plný tajemství (TV film)
1992 Duplicates (TV film)
Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
1991 Clippers (TV film)
Smažená zelená rajčata
1990 Horká vlna (TV film)
Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
1989 The Women of Brewster Place (TV film)
1986 Acceptable Risks (TV film)
Intimate Encounters (TV film)
Příběh Mitche Snydera (TV film)
1985 Playing with Fire (TV film)
1982 Benny's Place (TV film)
1981 Rozpoutané peklo
The Marva Collins Story (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
1978 Hero Ain't Nothin' But a Sandwich, A
Woman Called Moses, A (TV film)
1977 Wilma (TV film)
1976 Just an Old Sweet Song (TV film)
Modrý pták
The River Niger
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Free to Be... You & Me (TV film)
1972 Sounder
Wednesday Night Out (TV film)
1971 Marriage: Year One (TV film)
Neighbors (TV film)
1968 Srdce je osamělý lovec
1967 Komedianti
1966 A Man Called Adam
1959 Last Angry Man, The
Zítřek nemá šanci
1957 Carib Gold

TV seriály

2020 Cherish the Day (TV seriál)
Catharsis (E08)
Synopsis (E07)
Nemesis (E06)
další epizody (8)
Vražedná práva (TV seriál)
Stay (S06E15)
The Reckoning (S06E11)
2019 Paní ministryně (TV seriál)
Leaving the Station (S06E10)
Vražedná práva (TV seriál)
Are You the Mole? (S06E09)
Kde máte rodiče? (S05E13)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
Lahey vs. Pensylvánský Commonwealth (S04E13)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Odcházím (S04E01)
Běžte brečet někam jinam (S03E12)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Anna Mae (S02E15)
Moje holčička je doma (S02E14)
Domek z karet (TV seriál)
42. kapitola (S04E03)
41. kapitola (S04E02)
40. kapitola (S04E01)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Máma je u tebe (S01E13)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Věda před soudem - první část (S06E21)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)

Dokumentární

2019 Biography: Farrah Fawcett Forever (TV seriál)
2016 Maya Angelou and Still I Rise
2007 Rwanda Rising
2002 Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
2001 Double Dutch Divas!, The
1994 Century of Women, A (TV seriál)
1986 All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr., An (koncert)
1981 Body Human: Becoming a Woman, The (TV film)
1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky