foto

Christoph Mory

  • nar. 23.11.1970 (50 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Elin má každý rád (TV film)
2015 Lupus Perditus - Der verlorene Wolf
2014 Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
Schlafwandler (studentský film)
2010 Geliebte Familie (TV film)
2009 Letní noc (TV film)
Láska v Bostonu (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ať rozhodne srdce (TV film)
2008 Unschuld
2006 Kouzelné léto (TV film)
2003 Echte Männer? (TV film)
Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Wir
1999 Mallorca
1997 Das Vorsprechen (studentský film)
1985 Zwischen den Zeiten (TV film)
1982 Warten bis Lili kommt (TV film)

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der Bankier (S04E11)
2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Ganzer Kerl (S04E21)
SOKO Wismar (TV seriál)
Herr der Lüfte (S16E07)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Preis der Liebe (S04E05)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Gefährlicher Verehrer (S03E11)
2006 Červené růže (TV seriál)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... im Tessin (S03E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Am Scheideweg (S09E04)
2005 Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
2000 Großstadtträume (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Mallorca (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Feuerbach (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Im Zweifel für... (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky