foto

Morten Holst

  • nar. 2.11.1982 (38 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breeder
2019 Dr. Jekyll Better Hide
Dust
Synové Dánska
2018 V lásce a válce
2017 3 ting
Altmuligmand
Oscar
2016 Halvmand
Kráčej se mnou
Ptáci nad průlivem
2015 Zlaté pobřeží
2012 Královská aféra
Tento život
2009 Bratrstvo
2008 I'll Come Running
Max trapný
Mina
2007 Jungledyret Hugo: Fræk, flabet og fri
Černá madona

TV seriály

2021 Fogedretten (TV seriál)
Ve starých kolejích (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2020 Sommerdahl (TV seriál)
Fatalt selvmål - del 1 (S01E07)
Ve starých kolejích (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
2018 Advokaten (TV seriál)
Aber Bergen (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2016 Dicte (TV seriál)
Når sindet bliver sygt - del 2 (S03E06)
Når sindet bliver sygt - del 1 (S03E05)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky