Reklama

Reklama

Temná okna

Trailer 3

Obsahy(1)

Skupině přátel Tilly, Monice, Peterovi a Alison se přihodí autonehoda a Alison na následky zranění zemře. Její strýc konfrontuje kamarády Alison a obviní je z její smrti. Skupina odjíždí na venkovskou chatu, aby mohla sama v tichosti truchlit. Izolovaná chata zpočátku nabízí klid a pohodu ale brzo se začnou odehrávat nevysvětlitelné události a mladí lidé začnou slyšet zvukové nahrávky z nehody, které odhalují temné tajemství. Když se objeví maskovaná osoba a začne teenagery terorizovat, v sázce jsou již jejich životy. (Vertigo International)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (21)

Daiker 

všechny recenze uživatele

No zas taková hrůza to nebyla.... Klasický průměrný příběh home invasion s divnými neherci. Jede se v klasickém režimu.... Smrt mezi přáteli, odlehlé místo a tajemný neznámý co terorizuje. Co musím pochválit, tak to je maska útočníka a jeho lesklé oči. S tím mohli lépe pracovat. Ozvučení filmu je však skvělé a asi dvakrát jsem nadskočil 🙃.... Jinak vše kazí takoví divní neherci.... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ok, v prvom rade, o horore sa ani len nebavme, bola by to zjavná urážka žánru, nakoľko týmto smerom to absolútne nefungovalo. Ako sociálno-dramatický thriller to možno poňať, ale nutné je aj dodať, že bol plný vaty, zbytočných dialógov a minima nejakej zmysluplnej akcie. Nehovoriac o tom, že zápletka bola na úrovni inscenácie z RTVS. Proste celé sa to nepodarilo a jediným výraznejším plusom je sympatická herečka v hlavnej úlohe. Inak opäť len "hororová" strata času. 35 % ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Windowsy už nie sú to, čo bývali, ale z druhej strany lepšie dark windows než pedofília na dark webe. Film neprináša prekvapenie a niekto sa ho možno ani nedočká, pretože vyše polovicu deja sa tam nič nedeje. Až v poslednej tretine to má istý rozbeh a tým pádom stačilo natočiť krátkometrák. Všetky ženy tam strašne fakujú, ale žiaľ len verbálne, takže aj tu pre mnohých bude sklamanie. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film, že je neoriginálny a plný klišé, tak na to musí prísť aj nehorororý fanúšik a potom čo môže povedať, ten hororový. Totálne zbytočný film bez nápadu, bez aspoň svižného deja či dramatických momentov. Fakt netuším , načo mal niekto potrebu stvoriť takúto predvídateľnú, hlúpu a nezáživnú vecičku, ktorá svojou obyčajnosťou ma po chvíli začala vytáčať. Keby som bol na tom v kine, tak to by bol prvý film, ktorý by som tam nedopozeral a aj celkom nechapem, ako sa to mohlo stať, že tento brak sa tam ocitol. Na odpad to nie je, ale ani na 2*, tak len silná 1*, viac to už komentovať nemienim. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, prvních 50 minut se tam neděje nic. Doslova nic. Nounejmi jsou na chatě, nic nedělají a nic se neděje. Nuda jako svině. Po 50. minutě to vypadá, že se je konečně kdosi snaží zamordovat. Ale i to je dost o ničem. K nějaké drobné akci dojde až v posledních 10 minutách a z toho 5 jsou titulky :). ⬇️ 5% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama