foto

Jannis Michel

  • nar. 24.6.1998 (21 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Léto v Bavorsku (TV film)
Manche mögen's glücklich (TV film)
Slave
2011 Der Mann auf dem Baum (TV film)
Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
2010 Poslední mlčení
Weihnachten im Morgenland (TV film)
2009 Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Woche für Woche (TV film)
2008 Tatort - Der glückliche Tod (TV film)
2007 Eine gute Mutter (TV film)
Nezvěstný milenec (TV film)
Suchkind 312 (TV film)
2006 Krieg der Frauen (TV film)
2005 Vzdušný most (TV film)
2004 Zwei Wochen für uns (TV film)

TV seriály

2008 Kriminalista (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E04)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace