foto

Muriel Baumeister

  • nar. 24.1.1972 (49 let)
    Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 14,74 oder das Streben nach Mittelmäßigkeit
Der Sohn (TV film)
Nicht mit uns! Der Silikon-Skandal (TV film)
2014 Der Geruch von Erde (TV film)
2013 Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zahrada rajských pokušení (TV film)
2012 Inseln vor dem Wind (TV film)
Léto v Bavorsku (TV film)
Spreewaldkrimi - Eine tödliche Legende (TV film)
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Liebe und Tod auf Java (TV film)
Po tvém boku (TV film)
Rindvieh à la carte (TV film)
2010 Flirt (TV film)
Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Plavba snů: Marrákeš (TV film)
2008 Der Besuch der alten Dame (TV film)
Die Frau des Frisörs (TV film)
Neznámá úskalí (TV film)
Náhodné setkání (TV film)
Přede mnou neutečeš (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Die Lawine (TV film)
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Ostrov koní (TV film)
2005 Rok do svatby (TV film)
2004 Jantarový talisman (TV film)
2003 Klíště hledá tátu (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Am anderen Ende der Brücke
Bouře v srdci (TV film)
Drákula (TV film)
Nevěra za nevěru (TV film)
2001 Dva životy mého otce (TV film)
Jako lovná zvěř (TV film)
Láska mého života (TV film)
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
Vogelforscher, Der
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1999 Speciální jednotka (TV film)
Sám proti zlu (TV film)
1998 Mein Freund, der Bulle (TV film)
1997 Berlín - Moskva (TV film)
Klepání na nebeskou bránu
1996 Alles nur Tarnung
1995 Doppelter Einsatz - Faustpfand (TV film)
Miluji muže své dcery (TV film)
Pokušení (TV film)
1994 Mami, nenech mě umřít (TV film)
1993 Morlock - Kinderkram (TV film)
Morlock - König Midas (TV film)
1992 Brocken, Der
Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1990 Wohin die Liebe fällt (TV film)

TV seriály

2019 Käthe und ich (TV seriál)
Dornröschen (E01)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Ein Alibi zu viel (S09E17)
2017 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Liebesreigen (S06E11)
Soko Vídeň (TV seriál)
Freunderlwirtschaft (S12E07)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
2014 Místo činu (TV seriál)
Weihnachtsgeld (S45E35)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Wohltäter (S01E04)
Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
2011 Láska u fjordu (TV seriál)
Dcera dvou matek (E04)
2009 Místo činu (TV seriál)
Oben und Unten (S40E14)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
A byla z toho láska (E06)
Místo činu (TV seriál)
Žula (S39E30)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
2004 Das Traumschiff (TV seriál)
Sri Lanka (E47)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
1995 Alles außer Mord! (TV seriál)
Wahnsinn mit Methode (E09)
1994 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Divoký tymián (S01E02)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film)
Joschi und die Stars - die Serie (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Die große Drei-Länder-Show (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky