foto

Kim Stanley

  • nar. 11.2.1925
    Tularosa, New Mexico, USA
  • zem. 20.8.2001 (76 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Kočka na rozpálené plechové střeše (TV film)
1983 Správná posádka
1982 Frances
1970 Dragon Country (TV film)
1969 U.M.C. (TV film)
1968 Flesh and Blood (TV film)
1966 Three Sisters, The
1964 Seance za deštivého odpoledne
1962 Jako zabít ptáčka
1958 The Goddess

TV seriály

1953 You Are There (TV seriál)
1950 The Magnavox Theatre (TV seriál)
Trap, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 Needs of Kim Stanley, The

TV pořady

2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace