foto

Ellen Hillingsø

  • nar. 9.3.1967 (53 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 11th
2017 Trigger
2016 Kærlighed og andre katastrofer
2013 Player
2010 Experiment
Karla a Jonas
2009 Karla a Katrine
København
Přes ulici, pod vodou
2008 En forelskelse
2007 Anja og Viktor - brændende kærlighed
Cykelmyggen og dansemyggen
Fremkaldt
Karlas kabale
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
Offscreen
2005 Allegro
Den rette ånd
Návrat
2004 Silkevejen
2002 Dítě, které se chtělo stát medvědem
2001 Grand prix nostalgi (TV film)
Jolly Roger
Når lysterne tændes
Olsen Banden Junior
Postkort fra Mars
Rozhýbej to!
2000 Bånd på livet (TV film)
Find dig selv (TV film)
Flænset
1999 Klinkevals
Mifune
1997 Sekten
1996 Krystalbarnet
1989 En verden til forskel
1985 Yellow Pages

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Nytårsaften (S02E05)
Rita (TV seriál)
Kaos (S05E08)
Søen (S05E07)
Grænser (S05E06)
další epizody (4)
2019 Tinka og Kongespillet (TV seriál)
Mennesket fra Søgaard (E24)
Nissernes dronning (E23)
Troldeglas (E22)
další epizody (24)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2017 Tinkas juleeventyr (TV seriál)
Nissernes magi (E24)
Nisse i hjertet (E23)
Nettet strammes (E22)
další epizody (24)
2015 Hjørdis (TV seriál)
Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lederen (S03E07)
Frit fald (S03E06)
další epizody (8)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2010 Livvagterne (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Pact (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Maj & Charlie (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2002 Hvor svært kan det være (TV seriál)
Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
1999 Toast (TV seriál)
1997 Gufol mysteriet (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky