foto

Henning Valin

  • nar. 25.7.1965 (55 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Giraffe
Mødregruppen
2017 Dokud jsme naživu
2016 Forever Now
Život pod psa
2014 Krummerne - Alt på spil
Zabijáci
2013 Detektivové
Střelec
2011 Magi i luften
Odraz
2010 Pravda o mužích
2009 Fantastická trojka
2008 Uchazeč
2007 Bílá noc
De kaldte os frisører
2006 Hundeøjne
2005 Dommeren

TV seriály

2019 Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2017 Perfekte Steder (TV seriál)
Du skal ikke tvivle på os! (S01E06)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Dicte (TV seriál)
Når sindet bliver sygt - del 2 (S03E06)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2013 Rita (TV seriál)
Far, mor og børn (S02E03)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 1/2 (E09)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Pact (TV seriál)
Store drømme (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 18 (S01E18)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky