foto

Barry Atsma

  • nar. 29.12.1972 (47 let)
    Bromley, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Engel
2019 Tatort - Das Monster von Kassel (TV film)
2017 Bankier van het verzet
Smrtihlav
Zabiják & bodyguard
2016 Knielen op een bed violen
Siv v říši snů
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Mannenharten 2
Zurich
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
Göttliche Funken (TV film)
Hektorova cesta aneb hledání štěstí
In jouw naam
Kenau: Bojovnice z Harlemu
Vina Lucie de B.
2013 Mannenharten
Nijntje de film
2012 Nahranej
Quiz
2010 Loft
Zwart water
2009 Amsterdam
Bouře
Třetí poločas
2008 Morrison bude mít sestřičku
2007 HannaHannaH (TV film)
2006 Ik omhels je met 1000 armen
Night Run
2005 Lepel
2003 De passievrucht

TV seriály

2020 Du sollst nicht lügen (TV seriál)
The Split (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2019 The Rook (TV seriál)
Prologue (E07)
Chapter 6 (E06)
Chapter 3 (E03)
další epizody (4)
2018 The Split (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Zaprodaní bance (TV seriál)
Die Höhle des Löwen (S01E06)
Die härteste Währung (S01E05)
Alte Schulden (S01E04)
další epizody (6)
2017 Klem (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2015 Tatau (TV seriál)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 3 (S04E03)
2011 Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
2007 Voetbalvrouwen (TV seriál)
Willemspark (TV seriál)
2006 Waltz (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky