foto

Doug E. Doug

  • nar. 7.1.1970 (51 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Douglas Bourne známý spíše jako Doug E. Doug, se narodil 7.1. 1970 v Brooklynu. Jeho herecká kariéra začala v sedmnácti letech, kdy se živil jako komik. Doug byl nejprve viděn v divadle Apollo, kdy ho Russell Simmons požádal, aby pro návštěvníky pořádal celovečerní program. Jeho dá se říct převratná kariéra nastala v roce 1993, kdy si zahrál asi jeho nejznámější rolí, bobového závodníka, Sanku Coffieho ve filmu Kokosy na sněhu. V roce 1995 si zahrál vedlejší roli ve filmu Operace slon. O rok později účinkoval v seriálu Cosby a pak následovalo dalších pár filmů. Jako třeba vedlejší role ve filmu Pavoučí teror v roce 2002.

Tyny

Herecká filmografie

Filmy

2016 Muddy Corman
2015 2nd Life
An Act of War
Aspirant
Steel Whiplash
2011 Někdy na tom záleží
Oddělen
2010 Snowmen
2004 Příběh žraloka
2002 Pavoučí teror
2000 Citizen James
Everything's Jake
1998 Rusty
1997 Ta zatracená kočka
1995 Operace Slon
1993 Kokosy na sněhu
1992 Dr. Giggles
Spolužáci
1991 Horečka džungle
S partou na tahu
1990 Mý lepší blues

TV seriály

2016 Brown Nation (TV seriál)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nedořešený případ (S04E13)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Acceptable Loss (S14E04)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
Fire in the Hole (S01E01)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Pilot (E01)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminálník (S05E21)
2000 Cosby (TV seriál)
The Song Remains the Same (S04E21)
A Long Night's Journey (S04E20)
Kids Eat the Darndest Things (S04E19)
další epizody (10)
1999 Cosby (TV seriál)
The Hilton Hilton (S04E11)
Loving Madeline (S04E10)
One for the Books (S04E09)
další epizody (25)
1998 Cosby (TV seriál)
This Old Friend (S03E11)
Turkey Day (S03E10)
Judgment Day (S03E09)
další epizody (23)
1997 Cosby (TV seriál)
The Two Hilton Lucases (S02E12)
Shall We Dance? (S02E11)
Lucas Raymondicus (S02E10)
další epizody (24)
1996 Cosby (TV seriál)
Tempus Lucas (S01E13)
The Broken Reflection (S01E12)
Guard Almighty (S01E11)
další epizody (13)
1993 Where I Live (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Citizen James