foto

Thomas M. Wright

  • nar. 22.6.1983 (33 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smrtihlav
2015 Everest
2010 Torn
2009 Balibo
Van Diemen's Land
2008 Newcastle
2007 King, The (TV film)
2001 Zenon: Návrat na Zemi (TV film)
2000 Sestra z divné planety (TV film)

TV seriály

2017 Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
What Must Be Done (S02E12)
The Run (S02E11)
další epizody (13)
2016 Outsiders (TV seriál)
Long Live the Bren'In (S01E13)
All Hell (S01E12)
Mortar (S01E11)
další epizody (13)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (8)
2013 Na jezeře (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)
The Beetle (S01E09)
další epizody (10)
2008 Boj o čas (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace