foto

Mark Doerr

  • nar. 6.7.1965 (53 let)
    Ann Arbor, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Fortress
Red Tails
2011 Lásky v resortu
2009 Poslední dny války
1991 Želví nindžové II

TV seriály

2011 Anatomie lži (TV seriál)
Plural majesticus (S03E02)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Vykoupení (S06E19)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
Eleventh Hour (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
On a ona (S04E06)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Děti temnoty (S03E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Třináct (S04E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)

Dokumentární

2009 Turning Point, Graf Zeppelin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace