foto

Mark Doerr

  • nar. 6.7.1965 (55 let)
    Ann Arbor, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Fortress
Stíhači Red Tails
2011 Lásky v resortu
2009 Poslední dny války
1991 Želví nindžové II

TV seriály

2011 Anatomie lži (TV seriál)
Plural majesticus (S03E02)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Vykoupení (S06E19)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Whiplash (S04E19)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
Eleventh Hour (TV seriál)
Savant (E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
On a ona (S04E06)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Děti temnoty (S03E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Třináct (S04E04)

Dokumentární

2009 Turning Point, Graf Zeppelin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky