foto

Tetta Sugimoto

  • nar. 21.7.1965 (52 let)
    Čigasaki, Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hačinen goši no hanajome
2016 Boku dake ga inai mači
Fukuda Kazuko Seikei Tobo 15-nen (TV film)
Issencho Yen no Minoshirokin (TV film)
2015 Fufu Nikki
Hero
Tsuma to Tonda Tokkouhei (TV film)
2014 SP~Keishichou Keigoka 4 (TV film)
Utiš vodu
2013 Bakushin: Nagasaki no sora
Kizzu ritân: Saikai no toki
Night People
SP~Keishichou Keigoka 3 (TV film)
Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
2012 Nami no tô (TV film)
Ninkyô Helper
SP - Keishichou Keigoka 2 (TV film)
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Ašita no Džó
SP - Keishichou Keigoka (TV film)
Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa Special (TV film)
2010 Space Battleship Yamato
Ukrutnost
Yukizuri no Machi
2009 Boku no hatsukoi wo kimi ni sasagu
Code Blue: Doctor Heli kinkjú kjúmei - šinšun special (TV film)
Go Ape (TV film)
Zero no šóten
2008 GS wandârando
Higurashi no naku koro ni
Ichi, slepá samurajka
Průvodce
2007 Bibo no Mesu (TV film)
Dororo
Kimi ni Todoku
Pacchigi! Love & Peace
Slow Start (TV film)
Tengoku to jigoku (TV film)
2006 Hanada šónenši
Jyooubachi (TV film)
Kakure karakuri (TV film)
Nippon no džitenša dorobó
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
Koi wa go-shichi-go!
Kunitori Monogatari (TV film)
Meitantei Akafudži Takaši (TV film)
Naniwa kin'yu-do: Haibara shobu! Kishikaisei no otoshimae!!
Převtělení
Zoo
2004 Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
2003 Makai tenšó
2002 Alive
Mokka no koibito
2001 Satorare
Stereo Future
Waterboys
1999 Acumono
1998 PornoStar
Tokyo Eyes
1997 Gimu to engi
Zjizvení andělé
世にも奇妙な物語 秋の特別編 (TV film)
1995 Fukai kawa
1994 Kowagaru hitobito
1992 Haši no nai kawa
1990 1990 botan-dôrô
1989 Roppongi banana boys
1987 Sukeban Deka

TV seriály

2019 Idaten (TV seriál)
2018 Final Cut (TV seriál)
2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
Code Blue 3 (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
Činmoku hotei (TV seriál)
Kono Koe o Kimi ni (TV seriál)
Onna džóšu Naotora (TV seriál)
Otona kókó (TV seriál)
Tocuzen desuga, ašita kekkon šimasu (TV seriál)
2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Keidži bareríno (TV seriál)
Mamagoto (TV seriál)
Mohóhan (TV seriál)
Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2015 Dakara Koya (TV seriál)
Eiji Harasumento (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
Temisu no Kyuukei (TV seriál)
Tennó no rjóriban (TV seriál)
2014 Hero 2 (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Daichi no Fanfare (TV seriál)
Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Nagareboši (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
The Quiz Show 2 (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
Kurama tengu (TV seriál)
Osen (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Hadashi no Gen (TV seriál)
Hana zakari no kimitači e: ikemen paradaisu (TV seriál)
2006 Kurosagi (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 Haruka 17 (TV seriál)
H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
2004 Keishichô kanshiki han 2004 (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Satorare (TV seriál)
2001 Onmjódži (TV seriál)
2000 Manatsu no Merry Christmas (TV seriál)
Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Teppen (TV seriál)
1998 Love Again (TV seriál)
Umi Made Go Fun (TV seriál)
1997 Miss Cinderella (TV seriál)
1996 Šóta no suši (TV seriál)
1995 Kinjirareta Asobi (TV seriál)
Saiko no Kataomoi (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1989 Kasuga no Tsubone (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace