foto

Steve Lightfoot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Empathy (TV film)

TV seriály

2017 The Punisher (TV seriál)
Memento Mori (S01E13)
Kandahar (S01E03)
Two Dead Men (S01E02)
další epizody (4)
2016 Narcos (TV seriál)
The Good, The Bad, and The Dead (S02E04)
Our Man in Madrid (S02E03)
2015 Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
další epizody (11)
2014 Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Naka-Choko (S02E10)
Su-zakana (S02E08)
další epizody (7)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Rôti (S01E11)
Trou Normand (S01E09)
2012 Kurýr (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E12)
Trojský kůň pod kapotou (S01E01)
2011 Camelot (TV seriál)
Dlouhá noc (E07)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Sorted (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Sleep with Me (TV film)
2005 Děsivá minulost (TV film)

TV seriály

2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2006 Sorted (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Punisher (TV seriál)
The Whirlwind (S02E13)
Collision Course (S02E12)
The Abyss (S02E11)
další epizody (13)
2017 The Punisher (TV seriál)
Memento Mori (S01E13)
Home (S01E12)
Danger Close (S01E11)
další epizody (13)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace