Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se bývalý mariňák Frank Castle snaží vyrovnat se svou traumatickou minulostí, bere zákon do vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (43)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda má 50 minut (minuta titulky). Kdy 40 minut (!!!) se jen blábolí. Sice k věci (děláme to pozadí) ale ŽVANÍ. A 10 minut čistého času je ukázková akce. Stylová a luxusně natočená. Mám tedy pocit, že to bude jako Daredevil #1. 2/3 děje tlachání a 1/3 brutální akce. Bohužel jsem ale namlsán z Daredevila #2 který byl FENOMENÁLNÍ a Frank se tam předvedl v plné kráse. Každopádně, jako rozjezd slabé :( ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle se mají točit seriály! A může si to dovolit jenom Netflix, protože ví, že si lidi hned pustí další díl. Kladivo z teaserů mě příjemně zahřálo u srdce. První díl je postavený na odhodlání Franka držet se dál. Zajímavé, i bez toho, aby řekl jediné slovo, vy to v tom ksichtu vidíte. Hrát ho někdo jinej, nevím, nevím. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní začátek. Na celkové hodnocení je sice ještě brzy, ale už teď je jasné, že seriálový Punisher bude jiný než ten filmový. Mnohem více zemitý a syrový. Bernthal na to jde od podlahy a fandit mu člověk musí tak po cca pěti minutách. Bravurní rozvržení tempa prvního dílu, které korunuje závěrečná desetiminutovka. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvelácká stáj Netflixu přinesla několik seriálů, z nichž jsem kdysi viděl první řadu Iron Fista a Defenders. Ani jedno z toho mi neoslovilo natolik, abych dal šanci zbytku souvisejících, Punisher ale vždycky ze zbytku dost vybočoval a konečně přišla šance jej zkusit. Možná roky jsem neviděl ryze akční seroš a ta změna je vítána. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, že to dopadne jako LC nebo IF. Naštěstí byly mé obavy zbytečně. Punisher od první minuty šlape jako krasně seřízený mechanismus. Není to jen bezmyšlenkovité vraždění. Postava se prokresluje, jsou zobrazeny jeho muká a každodenní boj s pocitem, že přišel o všechny blízké. Samozřejmě dojde i na akci a ta je zvládnutá s nadhledem. Sečteno a podtrženo, Punisher jede na plné obrátky. S ničím se nepáře a dokáže se vám vrýt pod kůži. Mám stehně kladné pocity jako u Daredevila. 90% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama