foto

Irene Rindje

  • nar. 1956
    Ludwigsburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Hochzeit
Im Abgrund (TV film)
Nachtschatten - Der Usedom-Krimi (TV film)
2019 Echte Bauern singen besser (TV film)
Hotel Heidelberg - ... wer sich ewig bindet (TV film)
Hotel Heidelberg - Wir sind die Neuen (TV film)
2018 Familie Wöhler auf Mallorca (TV film)
Unsere Jungs - Auch Strippen will gelernt sein (TV film)
2017 Die Reste meines Lebens
2016 Die Blumen von gestern
Gefangen im Paradies (TV film)
Jeder stirbt für sich allein
Toni Erdmann
2015 Ich bin dann mal weg
Léto u Mazurských jezer (TV film)
Mein Sohn Helen (TV film)
Rosa: Svatby na klíč (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2014 Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Bella a rodinná pouta (TV film)
Da geht noch was!
Die Kinder meiner Tochter (TV film)
Ein Schnitzel für alle (TV film)
Fakjů pane učiteli
Robin Hood a já (TV film)
Stunde des Bösen - Der zweite Mann (TV film)
2012 Alleingang (TV film)
Barbara
Nezvěstné děti
Osud jménem Tsunami (TV film)
Wolff - Kampf im Revier (TV film)
Štěstí
2011 Kdo, když ne my
Nina sieht es ...!!! (TV film)
2010 3
Der Mann, der über Autos sprang
Poslední patriarcha (TV film)
Projekt Straßdorf (studentský film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Solange du schliefst (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Ein Dorf schweigt (TV film)
Jen na lásce záleží (TV film)
Romeo und Jutta (TV film)
Vzrušující víkend (TV film)
2008 Lilys Geheimnis (TV film)
Schlaflos in Oldenburg (TV film)
Willkommen im Westerwald (TV film)
2007 Contergan (TV film)
Kuckuckszeit (TV film)
2006 Hunde haben kurze Beine (TV film)
Čtyři minuty
2005 Für gutes Betragen
2003 Das Schönste Geschenk meines Lebens (TV film)
Laboratoř - Nový začátek (TV film)
2000 Swetlana
1997 Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1990 Der achte Tag
1989 Sieben Frauen
1986 Stadtpiraten, Die (TV film)

TV seriály

2019 Bonusfamilie (TV seriál)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Neubeginn (S06E14)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Familienbande (S08E11)
2018 Místo činu (TV seriál)
Im toten Winkel (S49E11)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Helfen - oder lassen? (S03E19)
Kriminalista (TV seriál)
Esteřino tajemství 2. část (S12E07)
Esteřino tajemství 1. část (S12E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der letzte Zeuge (S14E24)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Alles oder nichts (S04E12)
Alle gegen Einen (S04E11)
Falsches Spiel (S04E10)
další epizody (10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fremdbestimmt (S19E15)
2015 5 Satansbraten (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schuld (S02E08)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Spiel des Lebens (S03E09)
další epizody (6)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Als der Fremde kam (S11E09)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Offene Wunden (S16E27)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
Místo činu (TV seriál)
Ordnung im Lot (S43E07)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Deník doktorky (TV seriál)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - První oběť (S42E28)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lesní běžci (S01E09)
Duch (S01E08)
Zaříkávač hadů (S01E05)
další epizody (6)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hoch hinaus (S12E05)
Bella Block (TV seriál)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
2008 Die Stein (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Am helllichten Tag (S05E15)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
Místo činu (TV seriál)
Slaná smrt (S39E26)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Undercover-Camping (S28E25)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nobbie Vazquez (studentský film)
2012 Kytlice, Zimmer Frei (studentský film)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky