foto

Angelika Milster

  • nar. 9.12.1951 (66 let)
    Neustrelitz, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Drei unter einer Decke (TV film)
2002 Fickende Fische
Loď snů - Thajsko (TV film)
Zwei alte Gauner (TV film)
2001 Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
1999 Osudný internet (TV film)
1998 Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
1996 Alles wegen Robert De Niro (TV film)
1995 Club Las Piranjas (TV film)
Prasátko Rudi
1994 König von Dulsberg, Der
1993 Mein Name ist Marlene Dietrich (TV film)
1992 Chéri, mein Mann kommt! (TV film)
Mutter und Söhne (TV film)
1983 Eisenhans
1981 Zweite Haut, Die (TV film)
1979 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Träume kann man nicht verbieten (TV film)
Wo die Liebe hinfällt (TV film)
1978 Einmal vor und Revue (TV film)
Lieder aus der Küche (TV film)
Spiel der Verlierer
Tatort - Zürcher Früchte (TV film)
1976 Věra Romeyková je nežádoucí
1975 Meine Sorgen möcht' ich haben

TV seriály

2011 Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
2006 Angie (TV seriál)
Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Salto kommunale (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Stocker & Stein (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1972 Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 60 Jahre Karl Dall (TV film)

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace