foto

Jean-Paul Muel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dvojitý milenec
2012 Paříž jedné noci
2010 Par amour
2009 Good Canary (TV film)
2007 Edith Piaf
2006 Une juge sous influence (TV film)
2003 Veilleur, Le
Šifra (TV film)
2001 Divin enfant, Le (TV film)
La tortue (TV film)
2000 Passage interdit (TV film)
1999 Ritaliens, Les (TV film)
1998 Feu sous la glace, Le (TV film)
Pension des oiseaux
Voie est libre, La
1997 Belle comme Crésus (TV film)
Ni vue ni connue (TV film)
1996 Guerre des privés, La (TV film)
1995 Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
Porté disparu (TV film)
The House That Mary Bought (TV film)
1994 Pomsta jedné plavovlásky
1993 Bláznivá cesta
L'Affaire Seznec (TV film)
Návštěvníci
1992 Momo (TV film)
Obiettivo indiscreto
Rumeurs (TV film)
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
1990 Baie des Anges connection (TV film)
Bouřlivý život
Jean Galmot, aventurier
Lacenaire
Rendez-vous au tas de sable
Sladká pomsta
Vítejte na palubě
1989 Champagne Charlie (TV film)
Gueule d'arnaque (TV film)
Liberté, Libertés (TV film)
Pentimento
1988 In extremis
Périgord noir
Stradivari
1987 Flag
Fortifs, Les (TV film)
Promis... juré !
Tricheuse, La (TV film)
Vaines recherches (TV film)
1986 Beau temps mais orageux en fin de journée
Kamikaze
Mariage blanc (TV film)
Peau d'ange
Takhle to děláme v Moskvě
1985 Jedna nebo dvě ženy
Příští léto
Strictement personnel
Voyage à Paimpol, Le
1983 Dans la citadelle (TV film)
Dědoušek se dal na odboj
Scarlatine, La
Trois morts à zéro (TV film)
Vnější znaky bohatství
1982 Elle voit des nains partout!
La Périchole (TV film)
Paradis pour tous
1981 Courts-circuits
Jedni a druzí
Rends-moi la clé!
Un assassin qui passe
1980 Bankéřka
Bar s telefonem
Oeil du maître, L'
1979 Disciplína musí bejt
Hlavička
Nuit de l'été, La (TV film)
Paní Sourdisová (TV film)
1978 Cukr
Hôtel de la plage, L'
One, Two, Two: 122, rue de Provence
1977 Enlèvement du régent - Le chevalier d'Harmental, L' (TV film)
L'imprécateur
Nuit de Saint-Germain-des-Prés, La
1976 Marie-poupée
Mysteres de Loudun, Les (TV film)
1975 Boucher, la star et l'orpheline, Le
Fille du garde-barrière, La

TV seriály

2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Café frappé (S07E02)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
La guerre des privés (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Le triplé gagnant (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1983 Secret diplomatique (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Alphomega, L' (TV seriál)

Dokumentární

2012 Athénám (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace