foto

Alexander Allerson

  • nar. 19.5.1930 (88 let)
    Osterode, Východní Prusko, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Sexy Lissy (TV film)
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Kunyonga - Mord in Afrika
1985 Chico Rei
Zvedni kotvu
1984 Kerbels Flucht (TV film)
1983 Das Traumschiff - Das Kleid/Der Simulant/Kilimandscharo (TV film)
Martin Luther (TV film)
1981 Lili Marleen
1980 Tatort - Spiel mit Karten (TV film)
1979 Kesse Teens und irre Typen
Spanische Oliven
1978 Das Geld liegt auf der Bank (TV film)
Zoufalství
Zwischengleis
1977 Teufelscamp der verlorenen Frauen
Verschollene Inka-Gold, Das (TV film)
1976 Chci jen, abyste mě milovali (TV film)
Das Brot des Bäckers
Schatten der Engel
Sousto pro satana
Čínská ruleta
1975 Der Geheimnisträger
Die Brücke von Zupanja
Výstřih vzadu
1974 Krycí název Oděsa
1973 Eine Armee Gretchen
Liebesjagd durch 7 Betten
Ludvík Bavorský
Mé jméno je Nikdo
Versuchung im Sommerwind
Who?
1972 A déšť smyje každou stopu
Dva machři mezi nebem a peklem
Hausfrauen-Report 3
Jatka č. 5
Tatort - Kressin und die Frau des Malers (TV film)
1971 Das ehrliche Interview
Hausfrauen-Report 1: Unglaublich, aber wahr
1970 Die Jungfrauen von Bumshausen
Zlom
1969 Bitva o Británii
Champagner für Zimmer 17
Michael Kohlhaas
Willst du ewig Jungfrau bleiben?
1968 Assignment K
Joko invoca Dio... e muori
Kachna zazvoní v 7.30
Nächste Herr, dieselbe Dame, Der
Schrei nach Lust
1967 Der Röhm-Putsch (TV film)
Der Tod eines Doppelgängers
Kriminalmuseum - Die Zündschnur (TV film)
1966 I Deal In Danger
Past sklapne o půlnoci
Rvačka v Panamě
The Alley Cats
1965 Kriminalmuseum - Das Feuerzeug
Verhör am Nachmittag (TV film)
1964 Begegnung in Salzburg
1963 Barras heute
Kriminalistické muzeum - Pět fotografií (TV film)
Mensch und Bestie

TV seriály

1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Velký Fausto (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Juncal (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
Outsiders, The (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1974 Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
1970 Toni und Veronika (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Der Mann, der keinen Mord beging (TV seriál)
Detektiv Quarles (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Geheimagent Tegtmeier (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Dokumentární

1974 Sabine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace