foto

Elisabeth Volkmann

  • nar. 16.3.1936
    Essen, Německá říše
  • zem. 25.7.2006 (70 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 The Antman
1996 Eldorado (TV film)
1993 Kein Pardon
1991 Struppi & Wolf (TV film)
1990 Zwiebeln und Butterplätzchen
1989 Aufs Ganze (TV film)
Mrs. Harris fährt nach Monte Carlo (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)
Der Weg zum Ruhm
Geierwally
Trouble im Penthouse (TV film)
1986 Manuel
Videopoly
1985 Red Heat
1984 Das Traumschiff - Nachbarn/Tochter des Chefs/Der Falschspieler (Brasilien) (TV film)
1983 Katze läßt das Mausen nicht, Die (TV film)
1982 Drei gegen Hollywood
Ehe oder Liebe (TV film)
Touha Veroniky Vossové
1981 Lili Marleen
Lola
1980 Leute wie du und ich (TV film)
Liebling, ich lass' mich scheiden! (TV film)
1978 Hausfrauen-Report 6: Warum gehen Frauen fremd?
1977 Štěstí nepadá z nebe
1976 Die Klempner kommen (TV film)
1975 Baby Hamilton oder Das kommt in den besten Familien vor (TV film)
Berlinger
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
1974 Abschied vom Abschied (TV film)
Bohr weiter, Kumpel
Charlys Nichten
Drei Männer im Schnee
Magdalena, vom Teufel besessen
Zwei Rebläuse auf dem Weg zur Loreley
Žhavé Alpy
1973 Alle Menschen werden Brüder
Auch Ninotschka zieht ihr Höschen aus
Hausfrauen Report international
Hausfrauen-Report 4
Junge Mädchen mögen's heiß, Hausfrauen noch heißer
Liebe in drei Dimensionen
Příběhy kožených kalhot 2
Was Schulmädchen verschweigen
1972 Die Klosterschülerinnen
Jungen Ausreißerinnen - Sex-Abenteuer deutscher Mädchen in aller Welt, Die
Krankenschwestern-Report
Lehrmädchen-Report
Massagesalon der jungen Mädchen
Sex-shop
1971 Ehemänner-Report
Hausfrauen-Report 1: Unglaublich, aber wahr
Hausfrauen-Report 2
Josefina Mutzenbacher 2
Liebe ist nur ein Wort
Mache alles mit
Schüler-Report
Urlaubsreport - Worüber Reiseleiter nicht sprechen dürfen
1970 Josefína Mutzenbacher
1969 Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
Tausendundeine Nacht
1968 Zieh dich aus, Puppe
1966 Oh, diese Geister (TV film)
1964 Die Diamantenhölle am Mekong
Mitternachtszauber
1963 Feuer lodern überall (TV film)
Glück zu kleinen Preisen (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1961 Immer wenn es Nacht wird
1960 Eine Frau fürs ganze Leben

TV seriály

2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Ohne Mama geht es nicht (TV seriál)
1995 Corinna (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Drei zum Verlieben (TV seriál)
Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Wunschpartner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Das kann ja heiter werden (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die nächste Party kommt bestimmt (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Aktion Grün (TV seriál)
Der Anwalt (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1964 Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1979 Tortur mit Torte - Wie macht man Klimbim und anderen Tingeltangel? (TV film)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1979 Locker vom Hocker (TV pořad)
1969 Party-Geschichten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace