foto

Benoît Allemane

  • nar. 30.11.1934 (82 let)
    Nancy, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Asteria
2015 Mune - Strážce měsíce
2013 L'apprenti Père Noël et le flocon magique
2010 Santův učeň
2007 Notable donc coupable (TV film)
Sněhurka
2006 Franklin a poklad na Želvím jezeře
2001 Je peux dire une connerie?
1993 Ténors, Les
1991 Robinson et compagnie
Táta nebo milenec
1987 Tombeur, Le (TV film)
1982 Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1980 Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
1978 M58, la magnitude du bout du monde
1977 Diable dans la boîte, Le
Impressions d'Afrique (TV film)
1976 Le château des Carpathes (TV film)
Mado
1974 Podezřelí
1972 Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)
Muž s transplantovaným mozkem
Songe d'une nuit d'été, Le (TV film)
1970 Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
1967 Antoine et Cléopâtre (TV film)

TV seriály

2012 La dernière série avant la fin du monde (TV seriál)
2011 Čarodějka Tara (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
2000 Argaï: La prophétie (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Ivanhoë - Chevalier du roi (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Allô, tu m'aimes (TV seriál)
Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1984 Des grives aux loups (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
L'aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Jean de la Tour miracle (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)

TV pořady

2008 9 - Un chiffre, un homme (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace