foto

Benoît Allemane

  • nar. 30.11.1934 (85 let)
    Nancy, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sémédée
2017 Hepčí! - vyp.
Le Mécène
2016 Asteria
2015 Mune - Strážce měsíce
2013 Malý Santa a zázračná sněhová vločka
2010 Santův učeň
2007 Notable donc coupable (TV film)
Sněhurka
2006 Franklin a poklad na Želvím jezeře
2004 Organik
2001 Je peux dire une connerie?
1993 Les ténors
1991 Robinson et compagnie
Táta nebo milenec
1987 Tombeur, Le (TV film)
1982 Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1980 Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
1978 M58, la magnitude du bout du monde
1977 Impressions d'Afrique (TV film)
Le diable dans la boîte
1976 Le château des Carpathes (TV film)
Mado
1974 Podezřelí
1972 Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)
Le Songe d'une nuit d'été (TV film)
Muž s transplantovaným mozkem
1970 Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
1967 Antoine et Cléopâtre (TV film)

TV seriály

2012 La dernière série avant la fin du monde (TV seriál)
2011 Čarodějka Tara (TV seriál)
2008 Wakfu (TV seriál)
La Quête du Dofus (S01E23)
Grougaloragran l'éternel (S01E17)
L'Eliacube (S01E16)
další epizody (5)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlomené srdce (S11E02)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
2000 Argaï: La prophétie (TV seriál)
Chris Colorado (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Ivanhoë - Chevalier du roi (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Allô, tu m'aimes (TV seriál)
Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1984 Des grives aux loups (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Jean de la Tour miracle (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 9 - Un chiffre, un homme (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky