foto

Sonja Baum

  • nar. 22.7.1975 (44 let)
    Bonn, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wilsberg - Minus 196° (TV film)
2016 Agnes
Nur eine Handvoll Leben (TV film)
2015 Durch Dick und Dünn
Inga Lindström: Dej šanci lásce (TV film)
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
Pozvánka od vraha (TV film)
Tatort - Alter Ego (TV film)
2009 Wanna Be (studentský film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
Mein Mann, der Trinker (TV film)
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
2006 Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
Nejlepší sportovec století
2003 Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
2001 Der Millionär und die Stripperin (TV film)
1995 Absprung (TV film)

TV seriály

2019 How to Sell Drugs Online (Fast) (TV seriál)
Nerd Today, Boss Tomorrow (E01)
2018 Falk (TV seriál)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Kirchenasyl (S01E01)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kempu (S02E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rychlost (S05E03)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace