foto

Richard J. Lewis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Barneyho ženy
2002 K-9: Soukromý detektiv
1994 Whale Music

TV seriály

2020 A Million Little Things (TV seriál)
The Lunch (S02E15)
Westworld (TV seriál)
The Winter Line (S03E02)
2019 The Enemy Within (TV seriál)
The Ambassador's Wife (E03)
A Million Little Things (TV seriál)
The Rosary (S01E16)
Someday (S01E14)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Save the Date (S01E03)
Westworld (TV seriál)
Virtu e Fortuna (S02E03)
Noci vstříc (S02E01)
2017 Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Plán (S01E09)
Pure Genius (TV seriál)
It's Your Friendly Neighborhood Spider Silk Surgery (E02)
Westworld (TV seriál)
Pod slupkou (S01E02)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Killer En Route (S01E03)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Flames (E05)
Hand of God (TV seriál)
Contemplating the Body (S01E03)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
Panoptikum (S04E01)
další epizody (5)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Samaritán (S03E11)
Restart (S02E22)
2πR (S02E11)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Záložní plán (S02E01)
Firewall (S01E23)
Důstojný protivník (S01E13)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Duchové (S01E02)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Riley (E11)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dál, dál, dál (S09E16)
Temná šichta (S09E11)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný strýček (S09E06)
Za Warricka (S09E01)
Grissomova Božská komedie (S08E12)
další epizody (4)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt na sekeru (S08E05)
Černá kára (S08E02)
Jazyk plaza (S07E22)
další epizody (5)
2006 Waterfront (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Post Mortem (S07E07)
Buchařina (S07E04)
Piráti Třetí říše (S06E15)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Drobečky (S06E05)
Těla v pohybu (S06E01)
další epizody (7)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Proměny (S05E08)
Stará vražda (S05E04)
Konec sázek (S04E22)
další epizody (4)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
Strach a špína (S04E05)
Vše pro naši zem (S04E02)
další epizody (8)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Tvrdá pěst (S03E07)
Na prodej (S03E03)
další epizody (7)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V kleci (S02E07)
Šok (S02E03)
Příliš tuhý kořínek (S01E16)
2000 Falcone (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Autogram pro pana Johnsona (S01E04)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1991 Lightning Force (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
Pokřivený obraz (S04E09)
1988 Superboy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Whale Music

TV seriály

2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Warricka (S09E01)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Andělský hlas (S05E21)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Barneyho ženy

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky