Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice návštěvníků – William, který se chystá do parku poprvé, a stálý klient Logan – přijíždějí do Westworldu s odlišnými očekáváními a plány. Bernard a Theresa Cullenová, která odpovídá za zajištění kvality Westworldu, debatují o tom, zda jsou nedávné anomálie hostitelů nakažlivé. Inženýr Elsie Hughes, který dohlíží na chování hostitelů, mezitím vyladí emoce Maeve, bordelmamá ze sweetwaterského nevěstince, aby se vyhnul odvolání. Arogantní programátor Lee Sizemore předloží svůj poslední scénář týmu, ale doktor Ford má jiné představy. Muž v černém povolává odsouzeného muže Lawrence, aby mu pomohl odhalit nejhlubší tajemství Westworldu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naračně mnohem ucelenější než střípkovitý pilot, který neměl divákovi původního filmu skoro co nabídnout a nepřišel ani s téměř žádnými záhadami, které by mohly po návštěvě Westworldu z třiasedmdesátého zaujmout. Nebaví mě sledovat Evaninu postavu, jak má flashbacky plné mrtvol kovbojů, baví mě ale přemýšlet nad tím, kdo z osazenstva personálu může zařvat, když jim robot uteče z pitevny... A linka s bludištěm taky konečně dostává grády. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatkok s cestou a príchodom nových zákazníkov do parku je parádny, v priebehu epizódy sa dozvedáme, čo sa s robotmi začína diať a že to predpovedá do budúcnosti zaujímavé konfrontácie. Zároveň zisťujeme, že vedci majú medzi sebou aj obyčajné medziľudské vzťahy. Odpoveď na otázku, či sa mi to skutočne páči, alebo či je isté, že sa z Westworldu nestane iba prázdne sklamanie, som zatiaľ nedostal. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A základní plot point už je na světě. Samozřejmě, že z těch několika desítek možností, co na Westworld naplácnout, se dostaneme k té, která je v otázce sci-fi žánru pravděpodobně hned po cestování v čase nejčastější. (You see that? V čase nejčastější?). A to totiž, zda umělá inteligence je schopná mít vlastní vědomí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé epizodě stále přetrvává spokojenost,příběh se zdárně rozvíjí,objevuje se stále více otázek,tím pádem chybí stále více odpovědí,ale tuším,že se nějakých brzy dočkám.Chování návštěvníků Westworldu mi silně připomíná chování některých návštěvníků ZOO,kteří si sebou berou ovoce s žiletkami,a když mohou,hodí si po gorile kamenem. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl se nese ve stejné atmosféře jako ten předešlý, avšak přeci jen nám krapet podrobněji představuje charaktery postav a hlavně stále více chybující některé roboty, jehož příčinu zatím vývojáře nechává klidným. Westernové městečko své hosty viditelně baví tak jak má. Muž v černém (Ed Harris) se projevuje čím dál více a tak není od věci, že právě on bude onou postavou klíčových událostí. Bordelmamá se však také chová nějak ledabyle. Děj se tedy dopředu nijak zvlášť neposouvá, ale zato už velmi dobře víme s kým máme v tomto seriálovém počinu čest. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • V této epizodě zazní klavírní verze písně „No surprise“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)
  • Když se na začátku William (Jimmi Simpson) obléká do kovbojského, dostane na výběr mezi bílým a černým kloboukem. Jedná se o odkaz na klasické téma dobro vs. zlo. (HellFire)
  • V den vydání epizody měla proběhnout prezidentská debata – HBO se tedy rozhodlo bez předchozího upozornění epizodu vydat s třídenním předstihem na své streamovací službě. (HellFire)

Reklama

Reklama