foto

Viera Dandová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Šťastný nový rok
2016 Agáva
2014 Fair Play
Místa
1998 Svetlo (TV film)

TV seriály

2018 Milenky (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Porod (S02E15)
Jako kočka (S02E14)
další epizody (16)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (8)

Dokumentární

2018 Výjezdní doložka pro Dubčeka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky