foto

Curt Bois

  • nar. 5.4.1901
    Berlín, Německo
  • zem. 25.12.1991 (90 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Nebe nad Berlínem
1983 Die wilden Fünfziger
1981 Boot ist voll, Das
Flächenbrand (TV film)
Schützling, Der (TV film)
1980 Bühne frei für Kolowitz (TV film)
Die Alten kommen (TV film)
Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
Liebe, Tod und Heringshäppchen (TV film)
1977 Rentenspiel, Das (TV film)
1974 Strychnin und saure Drops (TV film)
1971 Der trojanische Sessel (TV film)
Pott, Der (TV film)
1969 Amerika oder der Verschollene (TV film)
1968 Zauberberg, Der (TV film)
1966 Bert Brecht vor dem McCarthy-Ausschuß (TV film)
Die Hundertste Nacht (TV film)
Ganovenehre
1960 Herr Puntila und sein Knecht Matti
Strašidla ze Spessartu
1958 Androklus und der Löwe (TV film)
1957 Hvězda Afriky
1950 Fortunes of Captain Blood
Joe Palooka Meets Humphrey
1949 A Kiss in the Dark
Oh, You Beautiful Doll
The Great Sinner
The Lovable Cheat
V pasti
1948 Arch of Triumph
French Leave
Let's Live a Little
The Woman from Tangier
The Woman in White
Up in Central Park
1947 Jungle Flight
1945 Saratoga Trunk
The Spanish Main
1944 Blonde Fever
Dívka z titulní strany
Gypsy Wildcat
1943 Destroyer
Paris After Dark
Princess O'Rourke
Swing Fever
The Desert Song
1942 Blue, White and Perfect
Casablanca
Moje dívka Sally
Pacific Rendezvous
The Tuttles of Tahiti
1941 Brána ke štěstí
That Night in Rio
1940 Bitter Sweet
He Stayed for Breakfast
Hullabaloo
Tekuté zlato
The Lady in Question
1939 Hotel Imperial
Zvoník od Matky Boží
1938 Boy Meets Girl
Garden of the Moon
Gold Diggers in Paris
Hollywood Hotel
Romance in the Dark
The Amazing Dr. Clitterhouse
The Great Waltz
1937 Tovarich
1932 Ein steinreicher Mann
Scherben bringen Glück
1931 Der Schlemihl
1929 Anschluß um Mitternacht
1928 Majestät schneidet Bubiköpfe
1927 Der Fürst von Pappenheim
Dr. Bessels Verwandlung
1926 Der Jüngling aus der Konfektion
Der goldene Schmetterling
Gräfin Plättmamsell
Wehe wenn sie losgelassen
1922 Sie und die Drei
1919 Ústřicová princezna
1918 Der Dieb
Der Gast aus der vierten Dimension
Der goldene Pol
So'n kleiner Schwerenöter
1917 Abenteuer im Warenhaus
Bobby als Amor
Das große Los
Das unruhige Hotel
Die Spinne
Ehestiftung mit Hindernissen
Klima von Vancourt, Das
1916 BZ-Maxe & Co.
Streichhölzer, kauft Streichhölzer!
Tante Röschen will heiraten
1914 Das Geschenk des Inders
1913 Des Pfarrers Töcterlein
1912 Ein neuer Erwerbszweig
1909 Der kleine Detektiv
Klebolin klebt alles
1908 Der fidele Bauer - 1. Terzett: Ein Infant'rist, ein Artill'rist
Der fidele Bauer - 2. Terzett: Bauernmarsch
Der fidele Bauer - 3. Duettino zwischen Liesl und Heinerle
1907 Bauernhaus und Grafenschloß

TV seriály

1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Kir Royal (TV seriál)
1985 Kleine Stadt, ich liebe dich (TV seriál)
War was, Rickie? (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Peter Handke – Jsem v lese. Možná se opozdím... - herec, a.z.
1982 Gedächtnis: Ein Film für Curt Bois und Bernhard Minetti
1973 Der große Zauberer - Max Reinhardt (TV film)
1972 Nach meinem letzten Umzug - a.z.
1940 Věčný žid - a.z.

TV pořady

1983 Haus Vaterland (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace