foto

Pixie Davies

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2014 Out of the Dark
2012 Nativity 2: Danger in the Manger!

TV seriály

2016 Humans (TV seriál)
Episode 08 (S02E08)
Episode 07 (S02E07)
Episode 06 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Humans (TV seriál)
Episode #1.8 (S01E08)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The Bad Queen (E04)
The Storm (E03)
The Price of Power (E02)
Utopia (TV seriál)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace