foto

Pixie Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vores mand i Amerika
2018 Mary Poppins se vrací
2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2014 Out of the Dark
2012 Nativity 2: Danger in the Manger!

TV seriály

2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The Bad Queen (E04)
The Storm (E03)
The Price of Power (E02)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)