Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Francií zmítá revoluce a Richter Belmont se zuby nehty bije za rodinné dědictví a snaží se zabránit tomu, aby se nemilosrdná a mocichtivá vládkyně upírů dostala k moci. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (25)

SirRedmond 

všechny recenze uživatele

Warren Ellis tady opravdu hodně chybí. Kromě animace je tu videt sešup kvality dolů snad uplně ve všem. Ploché hlavní postavy, nudný zaporáci, špatné dialogy a průměrný příběh. Jestli tohle měl být nějaký soft reboot Rondo of Blood tak vazně nechci videt co udělají ze Symphony of The Night. Než tohle tak radši nic. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně rozporuplné. Akce mi přišla výrazně horší než u původního seriálu. Je hodně nepřehledná,  chaotická a zdaleka není tak nápaditá. Stejně tak je to se záporáky většina je jich naprosto nezajímavá a scény s nimi jsou docela filler. To bohužel platí i o Bětce, která je jednak příšerně předesignovaná a vypadá spíš směšně než děsive nebo démonicky a k tomu se ještě přidává to, že se o ní nedozvíte nic. No po clifhangrovém konci se asi na pokračování kouknu ale nebude to s takovým očekáváním jako předchozího seriálu. Chování postav je v některých momentech také dost na hlavu a děj má docela tendenci točit se v kruhu napadneme upíry v zámku a pak podruhé v kobce a pak potřetí v kostele a nikam to moc nesměřuje.  Rozpolcenost pokračuje i u artových scén které jsou někdy pěkné a jindy až příšerně sebestředné a zbytečné No uvidíme jak to bude pokračovat. 60% ()

Reklama

krauset 

všechny recenze uživatele

Seriál z let 2017 až 2021 se vyznačoval otevřenou erotičností včetně znaků femdomu (Carmilla pravidelně šlapající po krku slabším upírům, vztah uvězněného Hectora a lstivé vězenkyně Lenore) a kromě kladných hrdinů jsme se dočkali i propracovaných antagonistů. Castlevania zasadila do svého vyprávění slavné literární vampýry, jako je Dracula nebo již zmíněná Carmilla a její upíří sesterstvo (lesbická upírka Carmilla je dílem autora Sheridana Le Fanu, který na poli upíří fikce předběhl Brama Stokera o celé čtvrtstoletí). Upíři zde nesloužili jen jako nepřátelé a překážky, ale jako plnohodnotné postavy.... Větší různorodost postav v Nokturnu oproti původní Castlevanii naneštěstí doprovází i jejich zploštění. Nokturno si zachovává styl i plynulost akce svého předchůdce, ale ohromná dynamičnost bojů se nevtiskla do vztahů mezi hrdiny. Kůlem do srdce si však nová Caslevania rozhodně odměnit nezaslouží. Recenze na TVZone zde. ()

Ecci.master odpad!

všechny recenze uživatele

K téhle sérii super anime se ani nechci vyjadřovat. Všude samý černý nezávislý silný ženy, které přemohli ty hnusný bílí, který je zaměstnávali jako otroky jako whaaat. Vole naprosto nezajímavý, pak bílí slabý muž, který utíká jakože wau. Ty černý jsou prostě víc kůl.   V celé tom anime co jsem viděl je strašně teplo, furt mrdá kluk s klukem vole lezby posraný, naprostý nezajem, na to se nedá koukat. Hnus gay. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně to sice nezaostává za prvním Castlevania seriálem, ale dějově mě to zrovna moc neohromilo. A postavy to samé. V původním seriálu mě opravdu bavily, jejich osud mě zajímal a měla jsem své oblíbence. Ale tady mi přišlo, že postavám chybí hloubka a jejich osud mi byl vcelku ukradený. I co se týká nějaké akce tak to značně pokulhávalo. Zkrátka jsem se tolik nebavila a byla lehce zklamaná. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama