foto

Kap-soo Kim

  • nar. 7.4.1957 (62 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ddeugeoun pi
2017 Gangcheolbi
2015 Oneului yeonae
2014 Doogeundoogeun nae insaeng
2013 Gongbum
2011 Hyultoo
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Viděl jsem ďábla
2009 Teukbyeolshi Saramdeul
2006 Gong Pil-du
2005 Jambok geunmu
Taepung
2004 Dolryeochagi
2003 Ddong gae
Janghwa, hongryeon
2002 4 Balgarak
KT
2001 Beonjijeompeureul hada
Igeoshi beobida
1999 Segimal
1997 Jidokahn sarang
1996 Jidokhan sarang
1995 Keum-honga Keum-honga
1994 Taebek sanmaek

TV seriály

2019 Bojwagwan : sesangeul umjikineun saramdeul (TV seriál)
Bojwagwan sijeun 2 (TV seriál)
Haechi (TV seriál)
Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
2018 Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
Ttaenppogeoljeu (TV seriál)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Deo keitu (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Miseseukab (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Hanyeodeul (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
2011 Oneulman gatara (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Gichalbirok (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
Jubu Kim Kwang Jaui je 3 hwaldong (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Hon (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Kwageoreul mutji maseyo (TV seriál)
Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
Tajja (TV seriál)
2007 Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)
Kaljapui osujeong (TV seriál)
Kkotpineun bomi omyeon (TV seriál)
Nae gyeote isseo (TV seriál)
그라운드 제로 (TV seriál)
2006 Nukdae (TV seriál)
Yeonae shidae (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
고향역 (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Toji (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Hoejeonmokma (TV seriál)
2002 Haetbit sanyang (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Saeumma (TV seriál)
1999 Cheongchun (TV seriál)
Seulpeun yuhok (TV seriál)
1996 컬러 (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 탑 기어 코리아 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky