Reklama

Reklama

Yeonae shidae

(seriál)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Yoo Eun Ho se rozvedla se svým manželem Lee Dong Jin, protože po smrti jejich novorozeného dítěte ji nechal samotnou ve chvílích, kdy ho nejvíce potřebovala. Po rozvodu jsou stále přátelé a pravidelně se scházejí. I když oba začnou randit s jinými, zjišťují, že jejich vzájemné city ještě úplně nevyhasly. (Pethushka)

Recenze (18)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Jak složitá dokáže být láska, nebo spíše, jak složitou ji dokážeme udělat my sami? Co vše způsobí pochybnosti, mylné představy o tom druhém? Jak dlouho je možné utíkat před sebou samým a nalhávat sám sobě? Je možné tohle vše a ještě více z neuchopitelného věčného dramatu života s názvem "láska a vztahy" převést na filmové plátno opravdově bez patosu a uvěřitelnou civilní formou?? Ještě donedávna bych tvrdil že ne......až do doby kdy jsem shlédl tento neobyčejný seriálový klenot!!! Neuvěřitelně silné dialogy, ještě silnější scény bez nich, kouzelná hudba, skvělá atmosféra a hlavně úžasný herecký koncert obou představitelů hlavních rolí....nemám slova která by dokázala popsat jak na mě tento klenot zapůsobil, opravdu skvělá záležitost!!!! ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Teď jsem dokoukala a pomalu závěr rozdýchávám. Co závěr, celý seriál. Tohle je opravdu originální drama pro odrostlejší, protože to není úplně jednoduchá záležitost postavená na hamletovském "rád či nerad". Je to o tom jak si lidé nejenom neumí říct pravdu mezi sebou, oni ji dokonce neumí přiznat ani sami sobě. A díky tomu dělají chybu za chybou. V seriálu je hodně dlouhých scén bez dialogů, které toho řeknou víc než tisíc slov. Je plný krásné hudby a skvělých hereckých výkonů. A hlavně - pro mě - je plný skvělé Son Ye-jin. Její herecký výkon je neskutečný, protože ona je prostě skvělá. I když se usmívá a je veselá, tak se nedá přehlédnout smutek v jejích očích. To snad ani není možné zahrát, to se musí prožít. Možná jsem nekritická, ale mám pro ni velkou slabost, je pro mě absolutní jedničkou mezi herečkami a o jejím talentu se přesvědčuji zas a znovu. ()

Reklama

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Obával jsem se, že sledovat seriál v němž hraje hlavní postavu Ye-jin Son, která mě dříve moc neoslovila, pro mě bude těžce zvládnutelné, ale šeredně jsem se zmýlil. Netuším proč Alone in Love dostal šanci zrovna teď, ale jsem nesmírně rád, že jsem jej nezavrhl úplně. Šestnáct hodinových dílů o každodenních věcech a problémech obyčejných lidí, přičemž jsem se ani jedinkrát nenudil a jen žasl s otevřenou pusou. Už po prvním díle jsem měl pocit, že pro mě tento filmový zážitek nebude obyčejným a nemuset jít do práce, neměl bych problém celý seriál zhlédnout na jeden zátah. Jednoznačně nejlepší jihokorejské drama, které jsem viděl. Opravdu nádherné dialogy, úžasná práce s postavami a neskutečně vyšperkovaná psychologie s charaktery postav. ()

Eriol 

všechny recenze uživatele

Hořkosladký intenzivní příběh o lásce. Lásce bolestivé i zapírané, přehlížené i odmítané a.. přesto snad nakonec ne zcela beznadějné... Pocity a emoce postav (mnohdy opravdu hodně depresivní) jsou líčeny velmi silně a do hlubky. Naštěstí je děj místy protkáván a odlehčován příjemným humorem, což jej činí snesitelnějším. *** Najdou k sobě Eun Ho i Lee Dong ještě cestu? ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Neskutečně procítěná vztahová podívaná jednoho páru, který si přes prožitou bolest přestal být jist ve své neskonalé vzájemné lásce a ztratil jistotu ve společné štěstí. Výjma občasného natahování a nastavování se jedná o přesné podání spletitosti lásky dvou lidí, která je představena se všemi jejími neduhy i klady, kdy jsem kolikrát pochyboval o scénáři a věřil, že oni báječní herci své charaktery skutečně žijí, nikoli hrají. Téměř královské/mistrovské podání zranitelné Ye-jin Son, jejího hereckého partnera Woo-seong Kam a ostatních, kteří společně utvoří pandořinu skříňku mezilidských vztahů, u kterých si jsem si vychutnal kompletní škálu emocí od štěstí a veselí, až po upřimný smutek a dojetí. Nejsilnější seriálový zážitek, jaký jsem doposud zažil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama