foto

Christoph Eichhorn

  • nar. 8.9.1957 (61 let)
    Kassel, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
1989 Jenseits von Blau
1988 Der Weg zum Ruhm

TV seriály

2015 Matterns Revier (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Taxi 541 (S03E12)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící písek (S03E05)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 O život
1999 Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)
1998 Edgar Wallace - Das Haus der toten Augen (TV film)
Freiwild (TV film)
1996 Crash Kids (TV film)
1995 Die Tote von Amelung (TV film)
1994 Tödliches Erbe (TV film)
1993 Denunziantin, Die
Rosenemil
1991 Begräbnis einer Gräfin
Ende der Unschuld (TV film)
1990 Atentát na Hitlera (TV film)
Hard Days, Hard Nights
1989 Johanna D'Arc of Mongolia
Maihime
Schatten im Zenit (TV film)
1988 Geierwally
1986 Kunyonga - Mord in Afrika
Mademoiselle Fifi (TV film)
1985 Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
Tränen in Florenz
Westler
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
Kiez
1982 Imperativ
Kouzelný vrch
1980 Kaiserhofstraße 12 (TV film)
1979 Místo činu - Kulka v těle (TV film)
Neonschatten (TV film)
1978 Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
Wo geht's lang, Kutti? (TV film)
1973 Něžnost vlků

TV seriály

1998 Klaun (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Geheimnis des Sagala, Das (TV seriál) - herec, a.z.
1996 Lukas (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Moritz Kowalsky (TV seriál)
Motzki (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Drei Dschungeldetektive, Die (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Petr Veliký (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pokoj 237 - a.z.

TV pořady

1983 Haus Vaterland (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Jenseits von Blau

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace