foto

Viktor Suchorukov

  • nar. 10.11.1951 (68 let)
    Orechovo-Zujevo, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iliana. Usmeška poljanicy
2017 Dima
2016 Ráj
2015 Ochrana
Orlean
2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
Tajna ťomnoj komnaty
2013 22 minuty
Käshbasshy zholy
Weekend
2011 Ivan Carevič i Seryj Volk
Vykoupení
2010 Doč Jakudzy
V stile jazz
Ztichlé duše
2009 Košečka
Passažirka
2008 Bez viny vinovatyje
Pro Fedota-strelca, udalogo molodca
2007 Děrzkije dni
2006 Ostrov
Puškin: Posledňaja duel
Satisfakcija (TV film)
Sdvig
2005 Můj ztracený syn
Nočnoj prodavec
Ně chlebom jedinym
První po Bohu
Slepá bába
2004 Amerikaněc
Bogiňa: kak ja poljubila
Šiza
2003 Malý Nosáček
Ruské impérium: Začátek 3.
Russkij specnaz
Teorija zapoja
Těatralnyj roman (TV film)
2002 Antikiller
2001 Skaz pro Fedota-strelca
2000 Alchimiki
Bratr 2
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1999 Ljubov zla
1998 O zrůdách a lidech
1997 Bratr
Minu Leninid
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1994 Zámek
1993 Chromyje vnidut pervymi
Komedie ve třetí nápravní
Plenniki udači
Rok psa
1991 Tma
Šťastné dny
1990 Bakenbardy
1988 Презумпция невиновности
1983 Černá a bílá magie

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
2014 Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Apofegej (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Operacija "Čistyje ruki". Časť 2 (S01E12)
Operacija "Čistyje ruki". Časť 1 (S01E11)

Divadelní záznam

2014 R. R. R. (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce