foto

Craig Richard Nelson

  • nar. 17.9.1947 (72 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Rat Pack (TV film)
1989 Nick Knight (TV film)
1986 Betrayed by Innocence (TV film)
1985 Do You Remember Love (TV film)
Muž z ledu (TV film)
1980 Malý okruh přátel
Moje tělesná stráž
1979 Kvintet
1978 Grass Is Always Greener Over the Septic Tank, The (TV film)
Svatba
1977 American Raspberry
Tři ženy
1973 Blood Sport (TV film)
Papírová honička

TV seriály

1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Živý svědek (S04E23)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Tim dobývá Evropu (S06E15)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražedná licitace (S12E09)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Greed Is Good (S01E14)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Věc perspektivy (S03E14)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V televizním světle (S02E15)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
'Twas the Nightmare Before Christmas (S02E11)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1982 Square Pegs (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 The Carol Burnett Show: A Reunion (TV pořad)
1979 Carol Burnett & Company (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky