foto

Judith Kaufmann

  • nar. 20.9.1962 (57 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Das Vorspiel
Die Frau auf der Straße
2018 Draußen in meinem Kopf
Ten kluk potřebuje na vzduch
2017 Tatort - Amour fou (TV film)
Ženou z boží vůle
2016 Der Andere - Eine Familiengeschichte (TV film)
2015 Elser - mohl změnit svět
Freistatt
Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
Zwischen Welten
2013 Sein letztes Rennen
Vysněná země
2012 Das Ende einer Nacht (TV film)
Dva životy
Mord in Ludwigslust (TV film)
2011 Kdo, když ne my
2010 Alles Liebe (TV film)
Cizinka
Das Ende ist mein Anfang
2008 Bella Block - Reise nach China (TV film)
Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Ohnivé srdce
2007 Das Letzte Stück Himmel (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Místo činu: Otázka cti (TV film)
Vivere
2006 Čtyři minuty
2005 Bella Block - Die Frau des Teppichlegers (TV film)
V cizí kůži
2004 Erbsen auf halb 6
Jena Paradies
2003 Tatort - Der schwarze Troll (TV film)
2002 Scherbentanz
Sloní srdce
2001 Engel & Joe
2000 Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
Schwiegermutter (TV film)
Swetlana
Zapomeň na Ameriku
1999 Drachenland (TV film)
Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
1998 Alles wird gut
Ein Engel schlägt zurück (TV film)
1997 Schimanski: Nadoraz (TV film)
1996 Niemand außer mir (TV film)
1993 Außerirdische (TV film)
1992 Nie wieder schlafen
1988 Fussel

TV seriály

2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1993 Tisch und Bett (TV seriál)
1991 Stocker & Stein (TV seriál)

Dokumentární

2011 Charlotte Rampling: The Look
2002 Fanfare Ciocarlia v akci
1995 Nico Icon
1988 Aufrecht gehen, Rudi Dutschke - Spuren

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2012 Dva životy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky