foto

Cesar Millan

  • nar. 27.8.1969 (49 let)
    Culiacán, Sinaloa, Mexiko

Biografie

Světově známý cvičitel psů Cesar Millan, rodným jménem César Millán Favela se narodil 27. srpna 1969 v Mexiku. V mládí pomáhal dědečkovi na farmě, kde si vytvořil velmi blízký vztah k zvířatům. Když přišel do USA, tak byl dva měsíce bezdomovcem. Poté začal jezdit s limuzínou, ale u této profese vydržel jen krátce. Díky svým zkušenostem se psy začal být populární a vyhledávaný. Proslavil se vlastním televizním pořadem Znalec psí důše nebo Vůdce smečky Cesara Millana. Pořady byly vysílané na stanici National Geographic Channel. Dále vydal několik knih a pravidelně vychází jeho měsíční časopis Cesar's way. Lidé z celého světa se za ním sjíždějí aby jim Cesar pomohl s jejich psím mazlíčkem. Cesar má dvě děti a doma má smečku dvaceti psů. Když v roce 2010 zemřel jeho nejoblíbenější šestnáctiletý pitbulteriér Daddy, tak se Cesar pokusil o sebevraždu, která se nepovedla. Navíc se v tentýž rok rozvedl se svou ženou Ilusion Wilson. Je znám též jako "Zaříkávač psů", za svou dvaceti-pětiletou kariéru dokázal pomoci stovkám problémovým psům. Mohli jste jej vidět i v menších rolích např. ve filmu Beethoven nebo v seriálu Sběratelé kostí.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2010 Záložní plán
2008 Beethoven: Velký trhák

TV seriály

2015 Mutt & Stuff (TV seriál)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Children of Ghosts (S02E18)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)

Dokumentární

2014 Cesar Millan: láska k pitbulovi (TV film)
2013 Cesar Millan: noční můry psů (TV film)
Vůdce smečky Cesara Millana (TV seriál)
2012 Cesar Millan: Skutečný příběh (TV film)
Nakolik jste člověkem? (TV seriál)
2005 Infanity (TV seriál)
2004 Znalec psí duše (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Psí národ Cesara Millana (TV pořad) - mod.
2014 Cesar zachraňuje (TV pořad)
Zavolejte Cesara Millana: Asijská mise (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Larry King Now (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
The Megan Mullally Show (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2005 Girls Next Door, The (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace