foto

Gabriele Dossi

  • nar. 7.7.1947 (73 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sturköpfe (TV film)
2012 Manche mögen's glücklich (TV film)
2011 Familie macht glücklich (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
2010 Die Posthalter-Christl (TV film)
2008 Mord in aller Unschuld (TV film)
Pizza a marmeláda
Todsünde (TV film)
2006 Plötzlich Opa (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Liebe hat Vorfahrt (TV film)
2004 Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2002 Himmelreich auf Erden (TV film)
Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Mörderherz (TV film)
2001 Sedm dní v ráji (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Die Nacht der Engel (TV film)
Rosamunde Pilcher: Čas poznání (TV film)
1998 Miracle Baby oder Das Ende der Fortpflanzung, wie wir sie kennen
1997 Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1996 Jägerblut (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1985 Tatort - Der Mord danach (TV film)
1980 Endstation Freiheit
1978 Nůž v hlavě
1975 Une femme fatale
1974 Macbett (TV film)

TV seriály

2020 Rozmarné jaro (TV seriál)
Keine Angst vorm Leben (E27)
2019 Bettys Diagnose (TV seriál)
Alles nur aus Liebe (S06E09)
2017 München Mord (TV seriál)
Auf der Straße, nachts, allein (E06)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
Sicht gleich Null (S03E02)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
V dobrých rukách (S11E05)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1995 Zwei Brüder (TV seriál)
Die lange Nacht (E02)
1994 Ärzte (TV seriál)
1993 Florian III (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
S klauny přišly slzy (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Wagen 106 (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1973 Macbett (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1997 April-Hailer-Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky