foto

Steffen Jürgens

  • nar. 27.7.1967 (52 let)
    Braunschweig, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Abikalypse
Gasmann
Ich bin voller Hass und das liebe ich
Lara
2018 Pygmalion
Scheidung für Anfänger (TV film)
Tatort - Der höllische Heinz (TV film)
Tatort - Déjà-vu (TV film)
2017 Polizeiruf 110 – Einer für alle, alle für Rostock (TV film)
2016 BitterSüß
2015 Treppe Aufwärts
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Ein starkes Team - Der Freitagsmann (TV film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2012 Sakra, kluku!
Úly (studentský film)
2009 Claudia - Das Mädchen von Kasse 1 (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Návštěvnice
2007 Der brave Mann denkt an sich selbst zuletzt
Ganz weiss draussen (studentský film)
Kahlschlag (TV film)
Länge ist nicht alles! Independent Days Vol. 03
2006 Aufrecht stehen
Bouřlivý příliv (TV film)
Der Blaue Affe
Polizeiruf 110 - Die Lettin und ihr Lover (TV film)
Reine Formsache
Sonne über Deutschland
Zores (TV film)
2005 7. Sondersendung zum Fall Jochen A.
Max und Moritz Reloaded
2004 Arne Friedman
Baal
Experiment Bootcamp (TV film)
Srdeční zástava
Such mich nicht
2003 Der Ärgermacher
Wir können alles. Außer Hollywood: Independent Days Vol. 01
Ztrácej svoje mládí
2001 Mein Bruder, der Vampir
1999 Stuhlberg - Der jüngste Manager Europas (studentský film)
1998 ...die man liebt...

TV seriály

2019 Unschuldig (TV seriál)
2018 Milk & Honey (TV seriál)
Die Bienenkönigin (E01)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
2011 Making of Süsse Stuten 8 (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Hoffenheim - Das Leben ist kein Heimspiel
2006 Der Generalmanager oder How to sell a Tit Wonder

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Der Ärgermacher
1999 Stuhlberg - Der jüngste Manager Europas (studentský film)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky