foto

Marc Benjamin Puch

  • nar. 1977
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sag Du Es Mir
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
Es bleibt in der Familie (TV film)
Kinderüberraschung (TV film)
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
Maybe, Baby!
2016 Die Hochzeitspolizei
Lotte
Undercover küsst man nicht (TV film)
Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
2015 Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
Zásnuby naruby (TV film)
2014 Innenkind
Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2013 Da geht noch was!
Familie ohne Grenzen (TV film)
Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
2012 Ježíš mě miluje
Na vině jsou vždy ti druzí
Navždy spolu
Willkommen im Krieg (TV film)
2010 Callgirl v akci (TV film)
2003 L'amante de la lune (studentský film)

TV seriály

2019 Kobra 11 (TV seriál)
Außer Atem (S25E02)
2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Blut ist dicker als Wasser (S01E01)
Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Ex & Hopp (S01E01)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
7 Zentimeter (E09)
Blaumacher (TV seriál)
Papageno (E05)
Öl ins Feuer (E04)
Der Mann im Haus (E03)
další epizody (5)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ab und zu ’ne kleine Rebellion (S20E34)
2016 Neandertálci: Experiment (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S02E03)
Entscheidung fürs Leben (S02E01)
Vraždy na severu (TV seriál)
Am Limit (S04E05)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Lena Lorenz (TV seriál)
Zurück ins Leben (S01E01)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Nach Hause (S01E01)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Männerherzen (S02E08)
Knallerfrauen (TV seriál)
Einen Moment bitte! (S03E08)
Trick 17 (S03E07)
Verzwickte Situationen (S03E06)
další epizody (8)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Taxi ins Jenseits (S06E06)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Glücklich allein (E06)
Kleine Abenteuer (E02)
Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Reiterspiele (S11E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Sumpf (S12E24)
Kobra 11 (TV seriál)
Noční reportérka (S18E03)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Knallerfrauen (TV seriál)
Best Of (S01E09)
Gemeine Mütter (S01E08)
Wunder der Technik (S01E07)
další epizody (8)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
Auvajs! Pád z kariérního žebříčku (S03E06)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
další epizody (5)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Stíny minulosti (S05E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Luftnummer (S10E14)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schweigen (S13E17)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Der schwarze Ritter (S06E13)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2011 An einem Tag in Kunduz - Der tödliche Befehl (TV film)

Divadelní záznam

2004 Wilhelm Tell (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky