Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při nepovedeném zásahu proti demonstrantům zahyne člen speciální jednotky SEK. Policejní prezidentka Dernhoffová se vyvlékne z odpovědnosti. Příslušníci SEK Götz a Reichert se rozhodnou pomstít, ale každý z nich má jiný důvod. Reichert chce potrestat Dernhoffovou, Götz chce získat peníze na léčbu svého těžce nemocného syna. Ukradnou bombu, umístí ji v nemocnici a žádají výkupné 20 milionů euro v kryptoměně. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S24E02! Taková zajímavost: Roman Knižka má v seriálu už 4. epizodní roli, pokaždé jinou, asi málo materiálu. Objevil se už v dílech Srážka (S02E09), Poslední velká rána (S10E07), Revoluce (S18E08) a nyní znovu, tentokrát jako Götz příslušník zásahové protidemonstrační jednotky SEK. No a zrovna příslušníci SEK se cítí jako ti nejvíc opomíjení a ukřivdění, tak je nenapadne nic jiného než ukrást bombu a nastražit ji na policejním prezidiu, i když ona ta policejní prezidentka Dernhoffová je fakt taková mladá úplně tupá čubka. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hustej díl, který neztratil kouzlo původních sérií... Jinak ta policejní ředitelka je pořádná blbka a smutné je, že takových bohužel dost, které chtějí mít moc a žádnou odpovědnost :( ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama