foto

Paul Chahidi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
Ztratili jsme Stalina
2016 Bunny and Clive
2014 Hlasy
2011 Holy Flying Circus (TV film)
2009 Den trifidů (TV film)
2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
2006 Fear of Fanny (TV film)
Venuše
2004 Libertin
1999 Notting Hill
1996 Stella šlape chodník

TV seriály

2021 Chad (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2020 Soulmates (TV seriál)
Break on Through (E05)
Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (TV seriál)
2019 Good Omens (TV seriál)
The Very Last Day of the Rest of Their Lives (E06)
Saturday Morning Funtime (E04)
Hard Times (E03)
další epizody (4)
Vánoční koleda (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Warren (TV seriál)
The Pond (E01)
Britannia (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Až tam nezbyl žádný (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2012 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2010 Him & Her (TV seriál)
2009 Ladies of Letters (TV seriál)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
2004 Blackpool (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Podfukáři (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Teacher (S01E01)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2017 This Country (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky