foto

Wilfried Hochholdinger

  • nar. 8.10.1962 (57 let)
    Bamberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Traumfabrik
2018 Limbo
2017 High Society
2016 Laible und Frisch: Do goht dr Doig
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2015 Im Zweifel (TV film)
Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
Käthe Kruse (TV film)
Medvědí princ (TV film)
Tatort - Das Haus am Ende der Straße (TV film)
2014 Frauenherzen (TV film)
Vražda bez důkazů (TV film)
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
… und dann kam Wanda (TV film)
2013 Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
Ranhojič
2012 Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV film)
One Last Game
Služebnice boží (TV film)
X-Men: První třída
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Don Corleone (TV film)
Jerry Cotton
2009 Bis an die Grenze (TV film)
Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)
Hanebný pancharti
2008 Schokolade für den Chef (TV film)
U-900
2007 Leroy
2006 Beutolomäus kommt zum Weihnachtsmann (TV film)
Elementární částice
Studené léto (TV film)
2005 Lovci dinosaurů
Tatort - Der doppelte Lott (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
Das Blaue Wunder (TV film)
Stauffenberg (TV film)
2003 Hon na žháře (TV film)
Jak opustit bývalého přítele (TV film)
Nejlepší kamarádky (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
SOS Barracuda: Objednávka - vražda (TV film)
Souboj o vše (TV film)
2001 Birthday
Ein Yeti zum Verlieben (TV film)
Tunel
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
Die Nachtschwester
Otto - Der Katastrofenfilm
Smrtící vlna (TV film)
1999 Das Callgirl (TV film)
Der Elefant in meinem Bett (TV film)
Honigfalle - Verliebt in die Gefahr (TV film)
Jimmy the Kid
Tatort - Drei Affen (TV film)
1998 Angel Express
Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Ein Fleisch und Blut (TV film)
Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
Vůně pokušení (TV film)
1997 Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Soví hrad (TV film)
Roter Tango
Saskia - Schwanger zum Sex gezwungen (TV film)
Urteil, Das (TV film)
1996 Das Karussell des Todes (TV film)
Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1995 Alles außer Mord - Marion Nr. 5 (TV film)
Nach Fünf im Urwald
Tatort - Herz-As (TV film)
Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem II (TV film)
1994 Blut an der Wiege (TV film)
Milostné aféry

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
2018 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
Nachtschicht (TV seriál)
Es lebe der Tod (E15)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Im Knast (TV seriál)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Eifersucht (S01E05)
2013 About: Kate (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Hochspannung (S10E13)
V podezření (TV seriál)
Das Blut der Erde (E19)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchod s dětmi (S17E09)
Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Betrug macht Klug (S01E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracený syn (S14E04)
Bella Block (TV seriál)
Vorsehung (E28)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Die Anwälte (TV seriál)
Maja (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Medizin (S05E19)
Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2007 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
Beutolomäus und die Prinzessin (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Blutiges Geld (E08)
2004 München 7 (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Touha po penězích (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Za každou cenu (S08E14)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Echte Profis (S02E06)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Dětské starosti (S02E10)
Atentát (S02E05)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky