foto

Tanja Schleiff

  • nar. 1973
    Erfurt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Flaschenpost-Insel
Ella Schön: Schiffbruch (TV film)
Helene, die wahre Braut (TV film)
2019 Ella Schön - Die nackte Wahrheit (TV film)
Ella Schön - Sturmgeschwister (TV film)
Scheidung für Anfänger (TV film)
2018 Ella Schön: Setkání na ostrově (TV film)
Ella Schön: Záležitost s láskou (TV film)
Schattengrund (TV film)
So viel Zeit
2017 Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
Harter Brocken - Der Bankraub (TV film)
2015 Die Eisläuferin (TV film)
2014 Schoßgebete
2012 Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
Tatort - Hinkebein (TV film)
Tatort - Mein Revier (TV film)
Tatort - Todesbilder (TV film)
2011 Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 Mein Leben im Off
2009 Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Selbstgespräche
Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
2006 Rudý kakadu
Shoppen
Vier Töchter
2005 Der Fischer und seine Frau
2004 Pád Třetí říše
Tatort - Mörderspiele (TV film)
2002 Die Freunde der Freunde (TV film)

TV seriály

2019 Väter - Allein zu Haus (TV seriál)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Ungewollte Gefühle (S05E15)
Helen Dorn (TV seriál)
Nach dem Sturm (E11)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Sohn (S17E12)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Neben der Spur (TV seriál)
Dein Wille geschehe (E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Lichter (S15E07)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Falsche Liebe (E09)
2013 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Die Saat des Bösen (S02E08)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2009 Bella Block (TV seriál)
Vorsehung (E28)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Nejlepší přátelé (E04)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky