foto

St. Vincent

  • nar. 28.9.1982 (36 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Come Swim
XX

Režijní filmografie

Filmy

2017 XX

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 XX

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Portlandia (TV seriál)

Dokumentární

2016 Contemporary Color
2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2014 The Kate Bush Story: Running Up That Hill (TV film)
2009 Do You Love Me Like I Love You, Part 3: Kicking Against the Pricks

TV pořady

2015 The EE BAFTA Film Awards 2015 (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 St. Vincent - Los Ageless (hudební videoklip)
St. Vincent - New York (hudební videoklip)
2014 St. Vincent - Birth in Reverse (hudební videoklip)
St. Vincent - Digital Witness (hudební videoklip)
2012 David Byrne & St. Vincent - Who (hudební videoklip)
St. Vincent - Cheerleader (hudební videoklip)
2011 St. Vincent - Cruel (hudební videoklip)
2010 St. Vincent - Laughing with a Mouth of Blood (hudební videoklip)
2009 St. Vincent - Actor Out of Work (hudební videoklip)
St. Vincent - Marrow (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace