foto

Hubert Taczanowski

  • nar. 1.10.1960 (58 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 London Town
2015 MI-5: Vyšší dobro
2014 S tváří anděla
2013 Král ze Soho
2011 Mistři hip hopu
2010 Mezi dvěma ohni
2009 Micro Men (TV film)
2007 Bag Boy
Dračí války
2006 Sexy párty 2
2005 Nebezpečné hry 3 (TV film)
2002 Mrtvá hlídka
Strach v přímém přenosu
2000 Cucák
Turn It Up
Zab tu mrchu!
1999 Buddy Boy
1998 Manželství s nepřítelem
Všichni moji muži
1997 Chicago Cab
Suverén
1996 Eden
Last Exit to Earth (TV film)
1995 The Young Poisoner's Handbook

TV seriály

2018 Black Earth Rising (TV seriál)
Paní Wilsonová (TV seriál)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 The Missing (TV seriál)
The Mountain (S02E08)
Saint John (S02E06)
Das Vergessen (S02E05)
další epizody (7)
2015 River (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Ďáblův most (S01E01)
Uncle (TV seriál)
2011 Sirens (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
Roughnecks (TV seriál)

Dokumentární

2001 Home Movie

Herecká filmografie

Filmy

1997 Chicago Cab

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace