foto

Butz Ulrich Buse

  • nar. 16.1.1963 (57 let)
    Wehrda, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Wolf-Gäng
Tonio & Julia - Der perfekte Mann (TV film)
2019 Kouzelné zrcadlo aneb dokonalost neznamená štěstí
Ottilie von Faber-Castell – Eine mutige Frau (TV film)
Willa (studentský film)
2018 Ich liebe alles, was ich an dir hasse
2017 Einmal bitte alles
2016 Tatort – Klingelingeling (TV film)
Vítejte u Hartmannů
Zelená jako smaragd
2014 Bocksprünge
2013 Das Märchen von der Prinzessin, die unbedingt in einem Märchen vorkommen wollte
Mein Mann, ein Mörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod macht Engel aus uns allen (TV film)
Rudá jako rubín
Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2011 Davon willst Du nichts wissen (TV film)
Oranžové léto
Schikaneder - Der Sommer der Gaukler (TV film)
2010 Nalezená pravda (TV film)
Vincent jede k moři
2009 Hanna und die Bankräuber (TV film)
2008 Morgen räum' ich auf (TV film)
2007 Blöde Mütze!
Hotel Meina
2003 Der Herr der Wüste (TV film)
Hierankl
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Durch dick und dünn (TV film)
Engel & Joe
Holky to chtěj taky
Oh du Liebezeit (TV film)
2000 Altweibersommer (TV film)
Zapomeň na Ameriku

TV seriály

2017 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Löwenherz (E26)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Vater sein dagegen sehr (E02)
2007 V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
2004 München 7 (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pes a kočka (S08E13)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky