foto

Michou Friesz

  • nar. 30.1.1962 (58 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Im Schatten der Angst (TV film)
2017 Alt, aber Polt (TV film)
Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Tatort - Sternschnuppe (TV film)
To nás teda dostalo
Wattmarck
2015 Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
Meine fremde Frau (TV film)
Vanessa
World of Leem
2011 Carl a Bertha (TV film)
Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2009 Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Otcohra
2008 Darum
Detektiv Cüpper (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
In 3 Tagen bist du tot 2
2006 Korunní princ (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Za tři dny umřeš
2005 Küss mich, Prinzessin!
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 Konkurs se smrtí
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
Vila Henrieta
2003 Laboratoř - Nový začátek (TV film)
Ravioli
2002 Brüder (TV film)
Chorobná posedlost (TV film)
Haider lebt - 1. April 2021
2000 Kaliber Deluxe
Polt muss weinen (TV film)
1999 Die Nichte und der Tod (TV film)
Fink fährt ab
Grüne Wüste
Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Untersuchung an Mädeln
1998 Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1997 Der Unfisch
Qualtingers Wien
Tatort - Die Kommissarin - Alptraum (TV film)
Tatort - Hahnenkampf (TV film)
Tatort - Morde ohne Leichen (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)
Tempo
1995 Exit II - Verklärte Nacht
1994 Polizeiruf 110 - Lauf, Anna, lauf! (TV film)
Tatort - Ostwärts (TV film)
1993 Der Fall Lucona

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 CopStories (TV seriál)
Haaße Luft (S03E07)
Hin und her (S03E06)
2017 Trakehnerblut (TV seriál)
Das Vermächtnis (2) (E08)
Das Vermächtnis (1) (E07)
Das Haus am See (E06)
další epizody (8)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderspiel (S10E04)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Der letzte Wille (E12)
Kindeswohl (E11)
další epizody (13)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Sonja Horvath (S01E06)
2007 12 znamení (TV seriál)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein mörderischer Plan (S02E04)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Datenschutz (S04E07)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Big Ben (TV seriál)
Rudé růže (S05E04)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Döbling (TV film)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1992 Muss denken

Divadelní záznam

2017 Lady Chatterley (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky